Orka mer, 60 min

En föreläsning som tar upp ämnet personlig effektivitet och hur man genom enkla medel kan få mer tid till de/t/n som man älskar. Jag brukar skämta om att jag har fler timmar än andra människor när de undrar hur jag hinner med allt trots att jag är ensamstående mamma med en karriär. Det är egentligen inte så svårt, men man måste börja tänka på ett nytt sätt kring tid. I denna föreläsning ger jag er handfasta tips på saker som faktiskt fungerar och förhoppningsvis inspiration till att hitta en bättre balans i vardagen där allt hinns med och lite till.

Mot nya mål, 60 min

En föreläsning som handlar om hur man kan nå sina mål även om de ibland kan te sig ouppnåeliga. Vad är egentligen möjligt och var går gränsen? Måste man hela tiden jaga nya mål eller kan man ibland bara vara nöjd på sin avsats i livet? I denna föreläsning tar jag upp vikten av att ha mål i vardagen och att hela tiden våga sätta en lite tuffare utmaning än vad man tror att man klarar av och att däremellan våga slappna av och se tillbaka på det man lyckats åstadkomma och känna sig nöjd. Jag tar även upp skillnaden mellan att se sitt eget misslyckande eller att se det som en naturlig del i sitt eget lärande. Varför behöver inte förlust betyda ett nederlag?

Mitt liv som Ironmum, 60 min

Vi står alla inför olika val i livet. Jag har valt att leva ett aktivt liv med triathlon och swimrun. Ett liv som rör sig kring jobb, träning och familj i en salig röra. Hur får man ihop 14-15 timmars träning med jobb och familj? Hur är det ens möjligt att få en rimlig balans. Hur får man in träningen i vardagen? Behöver man en coach? När blir man för gammal för att träna? Sliter det inte på kroppen att träna så mycket? Hur anpassar jag träningen till mina egna förutsättningar? Under denna föreläsning utmanar jag dig i att våga tänka annorlunda. Att våga sätta mål och att fira när du tagit dig dit. Det behöver inte vara en Ironman, det kan lika gärna vara att klara av att cykla till jobbet. Huvudsaken är att man vågar utmana sig själv.